Gastro Zagorje

Version 1.0
Gastro Zagorje mobilna aplikacije, upoznajte naš čaroban dio svijeta !

Zagorska je kuhinja uvijek nanovo inspirativna, a istodobno uvijek vezana za uporabu tradicionalnih namirnica koje su se uspjele sačuvati u proizvodnji vrijednih zagorskih poljoprivrednika. Kroz te bi se riječi mogla sažeti filozofija gastronomije Zagorja; uzmi ono najbolje što ti priroda pruža, kvalitetne ekološke proizvode s pitomih brežuljaka, poštuj tradiciju i stare recepte, pretvori ih u moderne kreacije i na kraju sve začini kapljicom vrhunskih zagorskih vina, koja se posljednjih godina smještaju u sam vrh eno ponude Hrvatske a i izvan nje .

Requirements:
Za rad je minimalno potrebno iPhone OS 2.2 ili noviji. WiFi, Edge, or 3G mrežne veze su ponekad potrebne za sve funkcionalnosti aplikacije.
Requirements:
Za rad je minimalno potrebno Android 2.3 ili noviji. WiFi, Edge, or 3G mrežne veze su ponekad potrebne za sve funkcionalnosti aplikacije.

O aplikaciji

Ako biste tražili mjesto za odmor primjeren čovjeku, mimo industrijskih i urbanih sklopova svijeta u kojem živimo, zacijelo biste među mnogima odabrali Zagorje, turističko odredište prepoznatljvog naziva Bajka na dlanu. Oaza je to sačuvane prirode, zelenila, čistoga zraka , blagih i zdravlju ljekovitih voda s naglaskom na tradiciju i enogastronomiju. Sa svojim prirodnim, povijesnim, kulturnim i ljudskim potencijalima i bogatstvima ova regija može uspješno konkurirati na zahtjevnome turističkom tržištu.

Verzije

1.0

2013-07-12
  • NEWdodane fotografije visoke rzolucije
  • NEWdodani engleski i njemački jezici

0.9

2013-07-02
  • NEWDodana nova offline verzija Google maps API
  • FIXmale optimizacije brzine aplikacije

0.8

2013-06-27
  • NEWInicijalna puna verzija
  • FIXPopravljeni bugovi iz beta verzija

Pregled ekrana

Podrška

Za sve primjedbe i probleme u radu sa aplikacijom molim molim Vas kontaktirajte nas. Aplikacija i sadržaj priređeni su uz svu pažnju i u dobroj vjeri, a isključivi cilj im je pružanje informativnih sadržaja i služe isključivo u svrhu informiranja. Krapinsko zagorska županija i METRO M.K. ne jamče potpunost i pravodobnost svih informacija sadržanih u aplikaciji, a jednako tako ne jamči potpunost i pravodobnost sadržaja internetskih stranica na koje aplikacija upućuje.

Za sve prijedlog i poboljašnja također nas, molim Vas kontaktirajte !

Hvala !